Wie zijn wij?

Hoefijzergeschenk.nl is in 2018 ontstaan, en is een samenwerking tussen broer en zus, Sonja en Jeroen, die dachten 'die gebruikte hoefijzers, daar kunnen we wat mee'.

Jeroen is op dat moment al jarenlang hoefsmid, en krijgt regelmatig van zijn klanten de vraag of ze het hoefijzer van hun eigen paard mogen houden, en of deze ook schoongemaakt kan worden. Dit zet hem aan het denken, en hij overlegd dit met Sonja. Al snel wordt het idee voor hoefijzergeschenk.nl geboren. Niet alleen voor mensen met paarden, juist niet! Een hoefijzer brengt geluk, en dat delen we graag met iedereen. 

Daarom dat je op hoefijzergeschenk.nl het hoefijzer van je eigen paard kunt laten graveren, maar zeker ook gewoon hoefijzers kunt kopen van één van de paarden die Jeroen beslaat. Uiteraard netjes schoongemaakt, bewerkt tegen het roesten én gegraveerd met jouw eigen gewenste tekst!

Een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum, housewarming, als bedankje of gewoon zomaar omdat je iemand alle geluk van de wereld toewenst!